Du har inte missat av vi söker fler programmerare? januari 7, 2016


Vi letar efter förstärkning till vårt redan starka gäng. Är du den vi letar efter? Hör av dig till oss i så fall.

C# – programmerare Elvira

Företagsdata i Åhus AB startades 1994 och är idag en komplett IT-leverantör för små och medelstora företag. Vi utvecklar också Elvira, ett väl beprövat debiteringssystem för energi- och utilitybranschen. Programmet har funnits på marknaden sedan 1996 och finns idag installerat på runt 50 ställen från Lappland i norr till Skåne i söder.
Utvecklingen sker ständigt och i nära samarbete med våra kunder. Allt för att systemet ska bli så användarvänligt som möjligt. Under hela utvecklingsfasen ligger fokus på kostnader, branschens behov och kundernas önskemål.

Arbetsuppgifter
Som programmerare på Elvira kommer du att jobba med utveckling av standardfunktioner likväl som kundanpassningar och kopplingar mot andra system.
Resor i jobbet kan förekomma.

Vi söker en erfaren programmerare som är strukturerad och självgående och har ett genuint intresse för programutveckling. Teamkänsla och flexibilitet är något vi värdesätter. Du är prestigelös, brinner för problemlösning och kan ta tag där det behövs. Du är noggrann med dokumentation och håller hög standard i skrift både på svenska och på engelska.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av utveckling inom .net/C# eller liknande språk
Du har erfarenhet av utveckling mot databaser som SQL-server och MySQL
Erfarenhet av testdriven utveckling är meriterande
Erfarenhet från energibranschen är meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast lön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-01-19

Ansök via e-post