Våra jobb


Vi söker Systemtestare till Elvira

Är du en noggrann och analytisk person som gillar att lösa tekniska och affärskritiska problem? Har du erfarenhet av testning och vill arbeta med ett glatt gäng inom en bransch med stora förändringar.
Då ska du söka tjänsten som testare hos Företagsdata i Åhus AB.

Om Företagsdata i Åhus AB
Företagsdata i Åhus AB är sedan starten 1994 en datapartner för företag. Vi hjälper företag från behovsanalys och utbildning till färdiga IT-lösningar, anpassade direkt efter önskemålen samt utvecklar vårt egna utilitysystem Elvira.
Vi vet att ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Därför värdesätter vi våra kundrelationer högt och fortsätter att göra ständiga utvärderingar för att se till att vi alltid erbjuder högsta möjliga kvalitet.

Elvira Utilitysystem
Elvira är ett debiteringssystem för energi- och utility företag. Programmet hanterar flera nyttigheter såsom elhandel, elnät, fjärrvärme, vatten, renhållning, kabel-TV och bredband. Med fristående moduler anpassas systemet för det lilla såväl som för det lite större företaget.

För att systemet ska bli så användarvänligt som möjligt utvecklas Elvira ständigt och i nära samarbete med våra kunder. Under hela utvecklingsfasen har vi kostnader, branschens behov och önskemål i fokus. Resultatet efter år av utveckling har gjort att Elvira är ett överskådligt och lättarbetat fleranvändarsystem. 

Elvira bygger på .NET – plattformen och utvecklas i programspråket C#. Det ger stabila och snabba program som är enkla att anpassa till andra system och miljöer. Elvira är utvecklat för Windows och som databashanterare används Microsoft SQL Server.

Aktuell tjänst – Systemtestare
Vi söker dig som vill arbeta med framtidens kundanpassade system för energi- och utility branschen.

Som testare kommer du att ingå i en grupp som arbetar med att utveckla och testa vårt system Elvira.

Det dagliga arbetet som testare hos oss innefattar att ta emot, dokumentera, klassificera och reproducera felanmälningar samt att skriva testfall och funktionsbeskrivningar.Vi arbetar utefter Scrum-metodiken så testningen ligger väldigt nära vårutveckling.

Parallellt med det dagliga arbetet så kommer du att, tillsammans med test-teamet, planera releaser och proaktivt testarbete för att vår produkt alltid ska hålla hög kvalitet.

Tycker du om att ge en högservice och har som mål att alltid se till att tillfredsställa kundens behov?Då kommer du att trivas väl hos oss på Företagsdata.

Arbetsplatsen är i Åhus, men du kommer också besöka våra kunder runt om i Sverige.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dig som person och förväntar oss att du är väldigt strukturerad och ordningsam samt har en stark analytisk ådra och tycker om att fördjupa dig i och lösa problem samt förstå hur saker hänger ihop.

Du har en lösningsfokuserad inställning och tar ansvar för din arbetsuppgift med hög kvalitet men är samtidigt en stark lagspelare som lyssnar och samarbetar med dina kollegor.

Du har minst en högskoleutbildning inom Data- och systemvetenskap eller likvärdig kunskap anskaffad genom arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet av systemtestning från tidigare arbete.

Krav för tjänsten:

  • Stor kunskap om databashantering (gärna Microsoft SQL-server 2012).
  • Stor kunskap om mjukvarubaserade system.
  • God kunskap i olika affär och ekonomisystem.
  • Systemet är på svenska så du uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift.
  • Kunskap och erfarenhet om energibranschen är meriterande och underlättar även för dig som söker arbetet.
  • Körkort och tillgång till bil.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast lön

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Publicerad: 2018-12-12

Välkommen med din ansökan via e-post