Bakgrund


fdab_cover

Välkommen att utvecklas med oss

Vår kunskap och våra uppdragsgivares utmaningar leder till utveckling och nya sätt att tänka och jobba.

Framförallt för den som är uppdragsgivare. Ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Vi hjälper er från behovsanalys till ett system som fungerar i verkligheten. Att anpassa ett system så att det fungerar på bästa sätt för varje enskild uppdragsgivare är det som utvecklar oss.

Sedan starten 1994 har det hänt mycket. Både inom vår bransch och inom Företagsdata. Idag är vi stolta över att leverera system till en mängd små och medelstora företag över hela Sverige med utgångspunkt från Skåne. System som vi vet förenklar företagens sätt att jobba. Utvecklingen är ständig och vi är glada att vara en del av den.

Titta gärna runt på sidorna och läs mer om de system, lösningar och leverantörer som vi arbetar med. Alla valda med omsorg. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med en behovsanalys och lösningar för just ert företag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.