Glad Påsk! april 12, 2017


Nu är påsken nära och förhoppningsvis även våren! Förutom att önska dig en riktigt trevlig påskhelg vill vi också passa på att informera om våra Hostingtjänster.

Hosting

Vi har under 2016 startat igång ett antal kunder i vårt hypermoderna datacenter. Eftersom fler och fler kunder inser vilka stora fördelar Hosting ger har vi nu valt att investera ytterligare i hårdvara och säkerhetsutrustning. Genom att använda våra Hostingtjänster kan du förvissa dig om att din data inte går förlorad eller hamnar i fel händer.


Fördelarna med Hosting är många…

Övervakning: Användningen av resurser som exempelvis lagring, processorkraft, och bandbredd i molnet övervakas och optimeras automatiskt.

Lägre uppstartskostnader: Användarna av molntjänster behöver inte köpa, installera och konfigurera hårdvara själva, vilket leder till lägre uppstartskostnader.

Framtidssäkert: Versionsuppdateringar ingår i licensavtal (t.ex. SQL Server).

Anpassad prestanda: Kapacitet som tillhandahålls kan skalas upp och ner efter behov. Det går även att ändra sin datakapacitet utan att byta ut maskindelar.

Hög säkerhet: När data sparas i molnet går den inte förlorad om en dator går sönder eller blir stulen. Backup kontrolleras och administreras av Företagsdata. Skydd mot stöld och brand.

Om ni tycker detta verkar intressant så hör av er till oss så berättar vi mer och tar fram en skräddarsydd lösning anpassad efter era behov.

Glad Påsk!

Önskar Företagsdata