Nu finns Elvira även på Twitter juni 26, 2014


Det finns ett nytt namn på Twitters stjärnhimmel. Vårt el-debiteringssystem Elvira har fått ett ansikte på de sociala medierna. Så här säger Elvira.. “Det känns underbart att vara med på Twitter. Jag som älskar att informera om allt som händer, både inom och utanför Elvira systemet. Nyheter, uppdateringar och lite sladder hemma från företaget. Jag gillar också att prata mycket om vad som händer i Elbranschen. Jag hoppas att mina Tweets kan lysa upp er vardag litegrann samt bidraga med nyttig information från branschen.”

Ni som gillar roliga kändisar och har ett konto på Twitter kan använda den här posten till att hitta nya personer som ni vill följa. Elvira har granskat alla konton manuellt genom att titta på deras senaste innehåll, bara de roligaste fick vara med. Mina damer och herrar, Elvira presenterar sina top 3 svenska kändisar ni bör följa på Twitter.

Om du är kund hos oss eller har ett intresse av el-debitering,  så är Elvira’s Twitter ett absolut måste! Följ Elvira på: @eldebitering