Vi söker en medarbetare för Programkonsult Elvira maj 3, 2017


Om Företagsdata i Åhus AB

Företagsdata i Åhus AB är sedan starten 1994 en datapartner för företag. Vi hjälper företag från behovsanalys och utbildning till färdiga IT-lösningar, anpassade direkt efter önskemålen.

Vi vet att ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Därför värdesätter vi våra kundrelationer högt och fortsätter att göra ständiga utvärderingar för att se till att vi alltid erbjuder högsta möjliga kvalitet.

Elvira Utilitysystem

Elvira är ett av Företagsdata utvecklat affärssystem för energi- och utilityföretag. Programmet hanterar flera nyttigheter såsom elhandel, elnät, fjärrvärme, vatten, renhållning, kabel-TV och bredband. Med fristående moduler anpassas systemet för det lilla såväl som för det lite större företaget.

Aktuell tjänst – Programkonsult Elvira

Vi söker dig som vill arbeta med framtidens kundinformationssystem för energi- och utilitybranschen.

Din uppgift är att konsulta våra kunder snabbt, pedagogiskt och personligt på plats ute hos kunden, via telefon eller internet. Ditt mål är nöjda användare till det systemet som vi utvecklar och levererar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med de som utvecklar systemet.

I dina arbetsuppgifter ingår det att finna lösningar för användarna, ta emot, dokumentera, klassificera och reproducera felanmälningar. Många ärenden kan handla om att kunden vill uppdatera viss information i sitt program och då gör du göra detta genom egenhändigt skrivna SQL-frågor.

Tycker du om att ge en hög service och har som mål att alltid se till att tillfredsställa kundens behov? Då kommer du att trivas bra hos oss på Företagsdata.

Arbetsstället är i Åhus vid skånska ostkusten, men du kommer också att besöka våra kunder runt om i Sverige varpå du måste ha körkort samt tillgång till bil.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dig som person och förväntar oss att du är social och serviceinriktad ut i fingerspetsarna. Viktigt är även att du är lösningsfokuserad och alltid sätter kunden i första hand. Kommunikation är viktigt i ditt arbete så du måste finna det naturligt att alltid ringa och maila dina kunder.

Din största merit är om du tidigare arbetet med databasfrågor och Microsoft SQL Server och även att du arbetat med liknande system. Du uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift.

Krav

– Kunskap och erfarenhet om energibranschen är meriterande och underlättar även för dig som
söker arbetet.
– Kunskap om databashantering (gärna Microsoft SQL-server 2012).
– Kunskap om mjukvarubaserade system.
– God kunskap i olika affärs- och ekonomisystem.
– Körkort och tillgång till bil.

Företagsdatas erbjudande

Vi erbjuder ett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där det finns en vilja att sprida kunskap och idéer. Hos oss har du alla förutsättningar för att kompetensutvecklas. Våra uppdrag är utmanande och kräver god samarbetsförmåga. Detta gör att vår företagskultur är präglad av omtänksamhet och en stark gemenskap. Som företag befinner sig Företagsdata alltid i rörelse, vi vidareutvecklar ständigt våra strukturer kring teknik- och metodutveckling, affärsmässiga processer och ledarskap. Våra värderingar är pålitlighet, yrkesstolthet, kundfokus och engagemang. Om du vill arbeta i en plattare organisationsstruktur som utmärks av prestigelöshet och omtänksamhet så är Företagsdata platsen för dig.

Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@fdab.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare
Heltid

Lön

Fast lön