Vi söker Verksamhetskonsult med ekonomiinriktning maj 29, 2019


Är du en positiv, noggrann och serviceinriktad person som gillar att hjälpa andra? Har du ekonomiska kunskaper och vill arbeta med ett glatt gäng inom en bransch med stora förändringar.
Då ska du söka tjänsten som verksamhetskonsult hos Företagsdata i Åhus AB

Företagsdata i Åhus AB
Företagsdata i Åhus AB är sedan starten 1994 en datapartner för företag och vi utvecklar Elvira Utilitysystem. Vi hjälper företag från behovsanalys och utbildning till färdiga IT-lösningar, anpassade direkt efter önskemålen.

Vi vet att ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Därför värdesätter vi våra kundrelationer högt och fortsätter att göra ständiga utvärderingar för att se till att vi alltid erbjuder högsta möjliga kvalitet.

Elvira Utilitysystem
Elvira är ett debiteringssystem för energi- och utilityföretag. Programmet hanterar flera nyttigheter såsom elhandel, elnät, fjärrvärme, vatten, renhållning, kabel-TV och bredband. Med fristående moduler anpassas systemet för det lilla såväl som för det lite större företaget.

För att systemet ska bli så användarvänligt som möjligt utvecklas Elvira ständigt och i nära samarbete med våra kunder. Under hela utvecklingsfasen har vi kostnader, branschens behov och önskemål i fokus. Resultatet efter år av utveckling har gjort Elvira till ett överskådligt och lättarbetat fleranvändarsystem.

Elvira bygger på .NET-plattformen och utvecklas i programspråket C#. Det ger stabila och snabba program som är enkla att anpassa till andra system och miljöer. Elvira är utvecklat för Windows och som databashanterare används Microsoft SQL Server.

Aktuell tjänst – Verksamhetskonsult med ekonomiinriktning
Vi söker dig som vill arbeta med framtidens kundanpassade system för energi- och utilitybranschen.

Din uppgift är att ge våra kunder ekonomisk utbildning och support relaterad till vårt system. Arbetet bedrivs i nära samarbete med utvecklarna.

I dina arbetsuppgifter ingår också att finna lösningar för användarna, ta emot, dokumentera, klassificera och reproducera felanmälningar.

Tycker du om att ge en hög service och har som mål att alltid se till att tillfredsställa kundens behov? Då kommer du att trivas väl hos oss på Företagsdata i Åhus AB.

Arbetsstället är i Åhus vid Skånes ostkust strax söder om Kristianstad, men du kommer också att besöka våra kunder runt om i Sverige.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dig som person och förväntar oss att du är social, serviceinriktad samt duktig på att strukturera dig. Du är utbildad ekonom eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

Vi söker dig som har:

  • Ekonomikunskaper inom fakturering, redovisning och andra administrativa rutiner.
  • Stor kunskap i Excel.
  • Kunskap om databashantering (gärna Microsoft SQL Server).
  • God kunskap i olika affärs- och ekonomisystem.
  • Systemet är på svenska så du uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift.
  • Kunskap och erfarenhet om energibranschen är meriterande och underlättar även för dig som söker arbetet.
  • Körkort och tillgång till bil.

Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@fdab.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast månadslön