Vi utökar och söker fler applikationskonsulter februari 15, 2016


Vi söker en medarbetare för Programsupport Elvira

Om Företagsdata i Åhus AB
Företagsdata i Åhus AB är sedan starten 1994 en datapartner för företag. Vi hjälper företag från behovsanalys och utbildning till färdiga IT-lösningar, anpassade direkt efter önskemålen.
Vi vet att ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Därför värdesätter vi våra kundrelationer högt och fortsätter att göra ständiga utvärderingar för att se till att vi alltid erbjuder högsta möjliga kvalitet.

Elvira Utilitysystem
Elvira är ett av Företagsdata utvecklat debiteringssystem för energi- och utilityföretag. Programmet hanterar flera nyttigheter såsom elhandel, elnät, fjärrvärme, vatten, renhållning, kabel-TV och bredband. Med fristående moduler anpassas systemet för det lilla såväl som för det lite större företaget.

Aktuell tjänst – Programsupport Elvira
Vi söker dig som vill arbeta med framtidens kundanpassade system för energi- och utilitybranschen.
Din uppgift är att ge våra kunder snabb, pedagogisk och personlig service via telefon och internet. Ditt mål är nöjda användare till det systemet som vi utvecklar och levererar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med de som utvecklar systemet. I dina arbetsuppgifter ingår det att finna lösningar för användarna, ta emot, dokumentera, klassificera och reproducera felanmälningar.
Tycker du om att ge en hög service och har som mål att alltid se till att tillfredsställa kundens behov? Då kommer du att trivas väl hos oss på Företagsdata. Arbetsstället är i Åhus vid skånska ostkusten, men du kommer också att besöka våra kunder runt om i Sverige.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dig som person och förväntar oss att du är social och serviceinriktad ut i fingerspetsarna. Viktigt är även att du är lösningsfokuserad och alltid sätter kunden i första hand.
Din största merit är om du arbetar eller har arbetat på ett energibolag. Tidigare erfarenhet av support gärna i roller som helpdesk, teknisk support eller liknande ser vi även som en bra merit. Du uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift.
Krav:
– Kunskap och erfarenhet om energibranschen är meriterande och underlättar även för dig som
söker arbetet.
– Kunskap om databashantering (gärna Microsoft SQL-server 2012).
– Kunskap om mjukvarubaserade system.
– God kunskap i olika affärs- och ekonomisystem.
– Körkort och tillgång till bil.
– För att klara arbetet behöver man ha god kunskap i Elmarknadshandboken.

Företagsdatas erbjudande
Vi erbjuder ett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där det finns en vilja att sprida kunskap och idéer. Hos oss har du alla förutsättningar för att kompetensutvecklas. Våra uppdrag är utmanande och kräver god samarbetsförmåga. Detta gör att vår företagskultur är präglad av omtänksamhet och en stark gemenskap. Som företag befinner sig Företagsdata alltid i rörelse, vi vidareutvecklar ständigt våra strukturer kring teknik- och metodutveckling, affärsmässiga processer och ledarskap. Våra värderingar är pålitlighet, yrkesstolthet, kundfokus och engagemang. Om du vill arbeta i en platt organisationsstruktur som utmärks av prestigelöshet och omtänksamhet så är Företagsdata platsen för dig.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2016-03-31

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via e-post